5 av 7

Nu måste det ske en förändring. Igår lyckades jag klara av min checklista med 5 av 7 möjliga. Och nej, självklart var det inte bara tidsbrist som ställde till det. Kan skylla på mycket, men lathet skulle kunna nämnas som en faktor och trötthet som en annan. Gjorde även saker som jag inte tänk mig hinna. Åt bl.a. lunch med Fredrik samt moppa av golvet.

 

Hur som helst så skäms jag ärligt talat, men ibland är små förändringar så oerhört svåra. Tyvärr tror jag många gånger dessa saker sätter sig som en ond spiral. En ond prestationsspiral som endast jag själv kan se till att sätta stopp för.

 

Tro inte att jag sitter och tycker synd om mig själv. Jag har bara en sämre morgon. Och för att toppa en mindre bra morgon lyckades jag genom mina kära arbetskollegor dra på mig tre riktigt elaka utskällningar som jag absolut inte behövt stå ut med. Brukar inte ta åt mig av dessa, men som sagt, vissa mornar e värre än andra.

 

Och p.g.a. dåligt humör uteblev frukostbilden. Jag åt frukost – knäckebröd med leverpastej, smörgåsgurka samt svart kaffe. Så bjuder därför på denna bild. Finns det någon bättre känsla än den man får av närheten till hav eller sjö?

 

Onödig info: Drack alltid c-vitamin/brustablett i champagneglas förr, vilket till slut fick en av mina grannar att stoppa mig när jag var på väg in i bilen på väg till jobbet. Vi fick oss båda ett gott skratt kan jag ju säga.