Allmänt, Frukost DuJagVi, Frukost, vardag

Tillbaka till verkligheten

Måndag och tillbaka till verkligheten. Ibland är det tur att man har hund sånna’ där mornar när ögonen verkligen inte vill öppna sig och kroppen bestämt protesterar vid bara tanken av att behöva lämna sängen. För det enda vår lilla kille Nemo gör är att skänka kärlek och glädje. Lycka i en liten svart/vit kropp. För när han hörde väckarklockan kom han inspringande som ett skott och levererad en massa morgonpussar innan de blev min tur att stiga upp och släppa ut honom i det fria.

 

Att sätta på kaffebryggaren var dock betydligt svårare denna morgon. 40 minuter (ja, ni läste rätt) tog det för mig från det att jag satte i filtret i bryggaren tills det att jag kunde hälla upp kaffet i koppen. Och nej, vi har ingen specialbryggare och maler inga bönor själva. Så trött var jag. Detta resulterade även i morgonens frukostbild:

 

 

Skulle gärna säga att jag piggnat till av kaffet och åt upp mackan för att den var så god och i all fart helt enkelt bara glömde fota det hela. Men till sanningen hör nog att smulorna så gott som såg bättre ut på bild än det halvnakna knäcket. Bättre frukostlycka imorgon…