Allmänt, Frukost, yoga Breakfast, DuJagVi, Frukost, Hemma, Mackor, TestarNytt, vardag, yoga

Dessa mornar

God morgon! I bokstavlig bemärkelse. Jag känner mig så glad just nu när jag sitter och skriver på detta. Haft en helt värdelös natt. Vaknade varm och klibbig i en tom säng. Fick lite panik när Fredrik var borta, men insåg snabbt att han förmodligen haft en lika dålig natt som mig. Och jag hittade honom mycket riktigt sovandes i soffan iklädd sin morgonrock. Min älskling!

 

Ett tag slog faktiskt tanken mig att lägga mig bredvid för att sova några minuter till, men bestämde mig istället för att sätta på kaffe och börja dagen med lite lätt yoga. Dock kände jag inte alls någon tillfredställelse av Spotifys yogalista (låtar har bytt ut?!) och satte därför i ren rutin på en gammal favorit – Lift Me Up med Five Finger Death Punch. Här snackar vi bra peppmusik

 

Dukade sedan upp en ordentlig frukost ute i solen. Denna morgon bestod frukosten av:

Pålägg i form av: Ost, smör, leverpastej, brieost, pepparsalami, smör, skinka
Grönsaker: Rädisa, tomat, gurka, salld, avokado, smörgåsgurka
Ägg kokade i 5 ½ min – det blev perfekt gula!
Frukt & bär: Blåbär, körsbär, banan, grapefrukt
Svart och riktigt gott starkt kaffe

 

En nyhet denna morgon blev ”overnight oats” som gjordes kvällen innan i burk: 1,5 dl Havregryn, 1,5 dl mjölk, 1 tsk kanel och några bitar av banan samt blåbär. Rörde ihop allt och lät det stå med lock. Serverade det sedan med ännu mer blåbär, banan och lite körsbärsbitar. Samt lite vaniljkvarg.
Ingen världssensation, men absolut något som kommer få dyka upp vid fler frukostar och mellanmål på jobbet. Ett klart +

 

För övrigt så får bilderna tala för sig själv. Och glöm inte att leende och skratt smittar! Och vet ni vad?! Det är snart semester! Woop Woop!