Allmänt, Frukost Breakfast, DuJagVi, Frukost, Hemma, Mackor, vardag, Ägg

Inte som alla andra

Min klocka ringde på tok för tidigt i morse och jag var snabbare än snabbast med att stänga av den. Ställde om den så att den skulle ringa 30 minuter senare och gosade sedan ner mig sängen med vårt stora täcke. Men vad händer! Tror ni inte Fredrik har ställt sin klocka så att den ringer precis när jag har hamnat i ett sånt där superskönt läge. Det värsta med hans ringsignal är dock att den är rätt mysig. Och utan att tänka på det ligger jag helt plötsligt och nynnar med till tonerna av väckningsljudet. 
 
Mitt morgonhumör denna morgon är på topp och vet inte riktigt varför, men jag känner lite som en superhjälte när jag kastar mig upp ur sängen och stänger av larmet. Nynnandes går jag sedan ut i köket och fixar i ordning frukost. Hinner även med 10 minuter yoga samt skicka iväg en bild på mig själv (selfie med ritad batmanmask) till våra närmaste vänner som en liten godmorgonbild. Fråga mig inte varför...
 
Planen var att kasta ihop en snabb Ägg-frukost som sedan skulle bidra till att jag tidigare än vanligt skulle kunna smita iväg hemifrån till jobbet. Den planen gick i stöpet kan jag ju tala om. Mina äggmuffins tog närmare 40 minuter att fixa med och då var de ändå bara i ugnen ca 15 minuter. Har ingen aning om vad jag gjort under resterande tid. Men kul måste det vart för morgonhumöret är fortfarande toppat och av någon konstig anledning sitter jag fortfarande och nynnar på melodin från alarmet. Nästan så tårna tar sig en sväng om... Har jag sagt att jag inte är som alla andra? Vi släpper det och kollar på bildern nedan.
 
Morgonens frulle: Leverpastejmackor, filmjölk med crunch + blåbär och banan samt mina äggmuffins.