Kärlek, Frukost & Du Jag Vi

Allting startade för snart exakt två år sedan. 10 juli 2015.

Jag sprang på mitt livs stora kärlek på Gotland och snart därefter var prägeln satt. Frukost eller frukoststund kom efter livet tillsammans med Fredrik aldrig att bli desamma. Kanske att ta i lite från tårna, men hade ni varit med den där gången i Barcelona så hade ni förstått vad jag menade. 

Bland våra nära och kära vet de flesta att vi lever efter orden Du Jag Vi. Ord som kom efter att Fredrik undrande tittat på mig vid hotellfrukosten i Barcelona och inte förstått meningen med att jag bara skulle plocka åt mig godsaker till mig själv. Att vara nykär och känna oro för vad han skulle gilla och inte gilla suddade han väldigt snabbt bort. "Anta att jag tycker om det och gör jag det inte kommer jag inte att äta det" (han sa det kanske inte precis så, men ungefär). Idag finns inte en tanke på att hämta juice till mig själv. Eller kaffe, äggröra eller filmjölk. Jag räknar alltid med att han vill ha samma eller att vi delar. En tanke som säkert ogillas hos några och älskas hos andra. För mig är det ren kärlek. En tanka där det är Du Jag Vi.

Men nej, tanken är faktiskt inte att denna blogg bara ska handla om mitt fantastiska kärleksliv. Lite får ni stå ut med, men fokus tänkta jag lägga på frukost och förhoppningsvis kan jag inspirera och glädja andra med mina upplevelser och tips.