Allmänt, Frukost Breakfast, DuJagVi, Frukost, Mackor, vardag

Morgonpigg

I morse blev jag väckt kl 05:23 av vår svartvita lilla kille Nemo som ville ut. I vanliga fall är det vi som väcker honom så jag skuttade rätt snabbt ur sängen trots trötta ögon. I dörröppningen möttes jag sedan av både av vår katt Tiger och härlig morgonsol. Vet inte hur ni känner, men morgonljus kan verkligen få mig på bra humör och snabbt hade jag glömt bort tröttheten.

 

Med tassande steg in i sovrummet försökte jag mig på att väcka Fredrik, men han var tröttare än tröttast. Så bestämde mig snabbt för att låta honom få sova lite extra medan jag fixade ihop frukost till oss båda. Jag satte på Spotify och hittade en lista med härligt glada sommarlåtar som fick ljuda i bakgrunden. Nemo försökte få igång Tiger till bus utan någon direkt respons, men kanske inte så konstigt med tanke på chansen att få smaka av något pålägg. För vem vore jag om jag inte delade med mig av det goda till de små... När så gott som allt var klart kunde jag dock inte låta hjärtat sova längre så jag hetsa igång Nemo, som redan var lagom i gasen, lite extra och glatt sprang han med mig in i sovrummet för att väcka husse med pussar. Att bli väckt av två favoriter som är höga på livet kan väl inte annat än smitta av sig. För är det något jag tror på så är det att glädje smittar och att en bra morgonen sätter prägel för hur dagen kommer att bli.

 

Morgonens frukost bjöd likt många tidigare på leverpastejmacka och ost- och kalkonmacka. Till detta kaffe, Juice och vattenmelon. Så enkelt, så gott.

 
Här nedan  har ni Nemos försök till att få igång Tiger. De leker faktiskt ganska bra, men tyvärr vill de sällan göra det samtidigt. Vill den ena så vill inte den andre och vise versa.