Allmänt, Frukost, yoga Breakfast, Frukost, Hemma, Mackor, TigerLou, vardag, yoga

Morgonyoga & ilska

I morse vaknade jag strax före klockan slog 05. Ilsken som ett bi vände jag mig om i sängen redo att drämma till min man med kudden. Jag kände verkligen hur ilskan bubblade inom mig av allt elakt som han hade gjort under natten. Han hade varit otrogen, kastat saker på mig och till råge på allt så hade han kollat på hela det nya avsnittet av Game of Thrones utan mig!

 

Självklart är detta inte sanningen. Att drömmar kan kännas så verkliga och skapa sådana känslor är nästan lite läskigt. Fredrik låg och snusade som ett litet oskyldigt barn bredvid mig i sängen och själv låg jag redo med kudden som mordvapen. Men istället för att ta ut all energi på ilskan bestämde jag mig för att gå upp ur sängen, sätta på kaffe, kasta in bröd i ugnen och köra ett kortare yogapass. Hade nästan svårt att hålla mig för skratt när jag såg mig själv i spegelbilden, tänkandes på nattens drömmar. Jag är verkligen inte personen som blir arg.

 

När timern för brödet pep smög jag på nätta tår in för att väcka Fredrik i sovrummet och tillsammans förberedde vi sedan frukosten. Denna morgon blev det alltså nygräddat mörk lantbröd från Ica som fick toppas med ost & kalkon och leverpastej, tomat, gurka, smörgåsgurka och salladslök. Morgonens lilla extra blev melon och blåbär. Det är de små sakerna som gör det… eller vad säger ni?

 
Min lilla gostjej kom in lagom efter nattens äventyr för att göra mig sällskap på morgonen.