Allmänt, Frukost Breakfast, DuJagVi, Frukost, Mackor, RouteOfSweden, vardag

Stark frukost

Om ni bara visst hur svårt det var att komma upp ur sängen i morse! Hade förberett för värsta lyxiga frukost upplägget i morse, men mina spagettiarmar orkade knappt bre smör på mackorna. Därför blev det inte roligare än vad bilden nedan visar. Ett klassiskt upplägg med kalkon och ost-mackor som toppas med körsbärstomat och persilja. Fredrik orkade sig på en köttbullsmacka. Men bara tanken på att skära i köttbullarna fick mig att vilja lägga mig ner och dö. Starkt kaffe botar mer än vad man tror. De hjälpte inte värken i armarna, men ögonlocken fick sig en rejäl skjuts närmare ögonbrynen. 

 

Nu kanske ni undrar vad jag gjorde igår för att bli så trött. Jag åkte motorcykel. Hade varit lite tuffare om jag kunde säga att jag körde själv, men nej. Fredrik körde och jag satt bakom som den lilla spätta jag är. Till saken hör dock att jag börjat komma på ett bra sätt för att underlätta för Fredriks körning samt att jag själv börjat komma in i "lutningarna" eller "svängarna" eller vad man nu ska kalla det. Jag bokstavligt talat ÄLSKAR att åka bakom honom och frihetskänslan som infinner sig vid lite högre hastigheter och kurviga vägar. Att han sedan berömde mig och kallade mig "en dröm att ha bakom" fick mig att säkert bli en decimeter längre.

 

Vi tog hur som helst en tur bort till Järfälla för att träffa på några av de som ska bege sig ut med Route of Sweden i år. Lite tråkigt att fler inte var där, men hoppas på fint väder den 27e nästa vecka så att man kan ta sig ut till Kaknästornet för att både träffa förarna och se vilka bilar de ska bege sig ut med i år. To be continued...

 

 
#1 - - Anonym:

Tyckte du tog mer plats än vanligt hjärtat 😘