Du Jag Vi

Ett helt år har redan hunnit passera. Ett år av massvis med skratt och roliga minnen. Galenskap och en hel del underliga upptåg. Allt har inte varit en dans på rosor och vi har under årets gång fått möta på en hel del prövningar. Skulle gärna vilja fokusera på allt bra. Stänga dörren för det "dåliga" och hand i hand bara gå mot de där ljuset. Fast vem säger att allt bra är ljust? Mörk och murrigt kan många gånger kännas bra mycket bättre än strålkastarljus.
 
Vi pratade om det imorse och därför en anledning till varför det kommer upp just nu. För är det något min man lärt mig så är det vikten av att gå igenom saker. Inte förtränga eller älta. Dyker det upp ett problem så ska man ta tag i det på en gång. Lättare sagt en gjort kan man nog tycka. Jag är så dålig på detta och skäms lite över att behöva inse det. Gör mig gärna liten och försvinner ner i min mans stora och varma famn. Gömmer mig. 
Tråkig med fokus på det negativa kan ni kanske tycka. Men genom att skriva ner detta blir det som ett erkännande för mig själv och en motivation till att bli ett bättre jag. Till ett mer verbalt och uttrycksfullt jag. För hur som helst så är är bra. Lite knäpp och rörig. Väldigt tankspridd. Fruktansvärt lycklig i just denna stund. Tänker tillbaka på vår tid och skulle i denna stund bara vilja tillbaka till ögonblicket innan vi lämnade hotellrummet för att inte kyrkan. Den där stunden du låste dörren och jag fick försvinna i dina ögon på nytt.
 
 
 
Jag blev förtrollad av dina ögon den den julinatten på Gotland. Du tog mig med storm och öppnade upp en helt ny värld. Du tog ordet kärlek och gav det en helt ny innebörd och mening. Du är det bästa som hänt mig och det är med en liten rädsla jag ens nämner att det känns nästan för bra för att vara sant. Men det är som du säger - Släpp det. Vi lever här och nu. Och idag tänker inte jag göra annat än vara lycklig. Lycklig över att få ha dig i min närhet och för det som vi skapat ihop. Kan inte vara annat än magi?
 
 
#1 - - Anonym:

Vill så gärna ge någon typ gensvar på det du skriver "hjärtat" , men Känner mig mest mållös då du är så fantastisk
Duktig på att fästa dina tankar i ord!

Älskar dig oändligt