Frukost, Glutenfri Breakfast, DuJagVi, Frukost, Glutenfri, Hemma, Mackor, vardag

Rödbetor & Chevré

Tror jag ska försöka skriva mina inlägg i annan ordning. Så att frukostentusiasterna lättare kommer till det goda med morgonen.

Dagens glutenfria frukost:

Mjukt glutenfritt bröd med innehåll av tre olika sorters ostar (Chevré & Gruyère – glömt namnet på tredje), förkokt rödbeta från gårdagen och så lite salami + kalkon. Man tager vad man haver skulle man kunna säga. Detta toastades i det fantastiska våffeljärnet och fick sedan sällskap på tallriken av ruccola, tomat, honung och ännu mer Chevré & rödbetor. Till detta serveras kaffe (med mjölk! Hör och häpnas!) och ett glas med C-vitamin. Känns som om det är dags att boozta kroppen ordentligt.

 

Vet inte hur ni andra tänker kring hösten. Men i och med mörkare tider tycker i alla fall jag att det är lätt att falla ner i någon slags trötthet. Vissa pratar om depression - tycker själv att det är att dra det lite väl långt, men tror det är viktigt att i dessa tänka på lite extra omtanke emot varandra. Ett leende kan göra så mycket när allt annat känns tungt och tröttsamt. Hoppas ni alla får en fantastisk tisdag.