Frukost, Restaurangbesök, Snabbmat Breakfast, DuJagVi, Frukost, Mackor, Snabbmat, vardag

Donken imponerar

Snabbmat i all sin ära - jag undviker den bäst jag kan. Men har på knappt fyra dagar lyckats stanna på McDonalds hela 3 gånger. Först i fredags då vi panikhungriga, på väg ut till ett par vänner, bara inte kunde hålla oss utan mat. Vi tänkte faktiskt ta och testa på Max - men deras drive-in var "ur funktion" så de lämnade helt enkelt över oss till McDonalds där vi beställd in ett par kycklingbitar. Som hungriga hyenor kastade vi oss över dessa små bitar och plötsligt infann sig ett helt annat harmoniskt lugn i bilen. Alla har väl sett snickersreklamen. Behöver nog inte säga mer än så...
 
Andra besöket på McDonalds bjöd på en oväntad överraskning och var väl egentligen kanske inget direkt besök - vi köpte ju faktiskt inget. Det började med att jag sprang in på CirkelK i Enköping där de inte kunde server någon kaffe pga vatten. Ärligt talat förstod jag mig inte på deras skylt och en förvånad Fredrik fattade heller inget. Så vi drog till Donken där en vänlig själ förklarade att de tyvärr inte kunde servera kaffe pga den kommunala vattensituationen. Hm... Det blev en snygg u-sväng och vidare ut på motorvägen.
 
3e besöket på McDonalds blev imorse. Klockan ringde i vanliga ordning strax efter 05. Men istället för att gå upp och laga frukost bestämde vi oss för att köra på extra långt morgonmys och en McFrulle. Och i jämförelse med olika "bensinmacks-frukostar" så måste jag säga att jag tycker Donken gör bra ifrån sig. 
 
De har gott kaffe. Fräscha mackor med krispiga grönsaker. Tropicana juicen är god. Pannkakorna med sylt var även dom väldigt goda - väldigt basic, men grymt mycket bättre än vad många hotellfrukostar bjuder på. Och ett MEGASTORT plus denna morgon var definitivt den glada tjejen i "luckan". Grattis McDonalds i Tumba. Blondinen är ett kap!