Glutenfria pålägg

Gällande glutenfritt så borde det inte vara speciellt svårt att hitta bra pålägg. Men är det inte konstigt att när man väl ska avstå något så vill kroppen plötsligt BARA ha allt som innehåller gluten. I morse ville jag ha leverpastej. Var så sugen att jag skulle kunna satt mig under bordet och ätit upp hela stubben med leverpastej helt själv (inte riktigt, men tror ni förstår).
 
Bredvid mig satt Fredrik och gjorde en oemotståndligt god (till utseendet, smakade ju inte) macka med leverpastej. Själv blev det ännu en macka i ordningen med skinka, ost och salladsblad. Här har ni morgonens frulle: 
 
 
Blir så glad av att använda dessa te-muggar. Vi fick dom som bröllopsgåva av mina närmaste arbetskollegor, "sekreterargruppen", då de ville att vi skulle tänka på dem när vi åt frukost. Kan inte säga att de riktigt passar in med något annat i vår "stil" här hemma. Men kanske är det just det som gör det lite extra charmigt.
 
By the way så finns det glutenfri leverpastej att köpa. Men att kasta mig ut till någon matbutik för att inhandla allt ur det glutenfria sortimentet känns inte speciellt aktuellt just nu. Är det någon som har tips på butik som har bra glutenfritt sortiment så får ni gärna hojta till. Vårt lilla Ica närmast hemmet är minimalt, men inte så konstigt med tanke på butikens storlek.