Medioker

Rostat bröd med Bregott och salt och så svart kaffe på det. Superfrukost eller hur! Nja, kanske inte och i ärlighetensnamn så åt jag faktiskt en rätt god macka tidigt imorse (som ej fastna på bild) + att jag gjorde en extra macka. Och fick dessutom sällskap av min man. (På mackorna var det isbergssallad, extra rökt skinka och körsbärstomater)

Var så hemskt trött att macka två packades ner i en påse för att få komma upp till morgonfikat på jobbet. Påsen blev kvar dock kvar hemma i hallen och istället fick det bli en rostad macka med smör. Kände att jag behövde något. Bilden är väl kanske en av de tråkigaste.

 

 

 

Kollade igenom instagram och insåg ganska snabbt att morgonens frukost bild även representerar mig själv ganska bra – just idag alltså. Lite sådär mediokert trist. Jag behöver verkligen en förändring och jag avundas er vackra människor som ”orkar” hålla på o fixa er och självklart er som vaknar sådär ”naturligt” snygga. För kom igen. Färgade fransar, tatuerade kroppar, dit limmat löshår och lösfransar, silikon, krämer etc. Ja, det finns massor som hjälper oss alla till en lite mer ”naturlig” härlig look på morgonen. Och i ärlighetensnamn – vem vill inte få ett ”Wow!” av sin älskling på morgonen.

 

Så nu ni. Uppgift inför nästa vecka är att försöka lirka fram ett wow från min kära man. Missförstå nu inte. Min man är rätt generös med kommentarer. Men jag vill ha ett WOW!